![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
התרגום של "cultured meat" ל"בשר מתורבת" מוציא לי את התיאבון. עפ"י ג'פטו, המבורגר "מתורבת" עלה לפני עשר שנים כ- 330,000 דולר , ובשנת 2020 כבר אפשר היה להזמין מנת תרנגולת "מתורבתת" תמורת 23 דולר בלבד במסעדת יוקרה בשם 1880. מעניין כמה עולה קילו בשר כזה היום. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני מציע ''בשר תרביתי'' אם כי גם זה לא ממש מענג את אוזניי. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בקר מלאכותי. עם בינה זה תפס היטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מעניין כמה עולה כבר היום לייצר קילו בקר מלאכותי. הוא אמנם סנטים (בעיקר בכמויות גדולות) אבל מדובר גם על יחידות מאוד קטנות בדרך כלל. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בשר תאים? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
:-) - נחמד! | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |