|
||||
|
||||
התרגום של "cultured meat" ל"בשר מתורבת" מוציא לי את התיאבון. עפ"י ג'פטו, המבורגר "מתורבת" עלה לפני עשר שנים כ- 330,000 דולר , ובשנת 2020 כבר אפשר היה להזמין מנת תרנגולת "מתורבתת" תמורת 23 דולר בלבד במסעדת יוקרה בשם 1880. מעניין כמה עולה קילו בשר כזה היום. |
|
||||
|
||||
אני מציע ''בשר תרביתי'' אם כי גם זה לא ממש מענג את אוזניי. |
|
||||
|
||||
בקר מלאכותי. עם בינה זה תפס היטב. |
|
||||
|
||||
מעניין כמה עולה כבר היום לייצר קילו בקר מלאכותי. הוא אמנם סנטים (בעיקר בכמויות גדולות) אבל מדובר גם על יחידות מאוד קטנות בדרך כלל. |
|
||||
|
||||
בשר תאים? |
|
||||
|
||||
:-) - נחמד! |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |