|
||||
|
||||
לכל רואי השחורות ומחרימי המזון המהונדס - צר לי להיות זה שמודיע לכם, אבל כמעט כל הירקות והפירות (ועוד הרבה הרבה מוצרי מזון שנכנסים לפיכם) הנם מוצרים מהונדסים גנטית. לכו לכל שוק מצוי, ותראו שכמעט בלתי אפשרי להשיג פרי או ירק שאיננו מהונדס. המוצרים הטבעיים פשוט לא עומדים בתחרות - הם קטנים יותר, מבריקים פחות, בעלי זמן מדף קצר יותר ופגיעים יותר למחלות. אולי פיסת המידע הזו תשנה קצת את דעתכם בויכוח? |
|
||||
|
||||
לא מדוייק. לא כל עגבניה מבהיקה היא עגבניה שעברה הינדוס גנטי. למעשה, למיטב ידיעתי אין כלל עגבניות שעברו שיפור ברמת ההנדסה הגנטית על המדפים בארץ (וכנ''ל לגבי מרבית הירקות האחרים). מה שכן, צמחים רבים - כמעט כל צמחי המאכל - עוברים השבחה ע''י ברירה סלקטיבית ושאר ירקות. מכון וולקני, למשל, עוסק בדיוק בכך. |
|
||||
|
||||
אפרופו עגבניות, שמתם לב לעגבניות החדשות שיש עכשיו בשווקים, עם ריח של פעם - עגבניות קטנות יחסית אבל עם ריח שמזכיר לי נשכחות וטעם משגע! אני בפרוש מעדיף אותן על העגבניות המפלצתיות חסרות הטעם, שאני מכיר אנשים שפשוט מטביעים אותן במלח. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |