|
||||
|
||||
לא מדוייק. לא כל עגבניה מבהיקה היא עגבניה שעברה הינדוס גנטי. למעשה, למיטב ידיעתי אין כלל עגבניות שעברו שיפור ברמת ההנדסה הגנטית על המדפים בארץ (וכנ''ל לגבי מרבית הירקות האחרים). מה שכן, צמחים רבים - כמעט כל צמחי המאכל - עוברים השבחה ע''י ברירה סלקטיבית ושאר ירקות. מכון וולקני, למשל, עוסק בדיוק בכך. |
|
||||
|
||||
אפרופו עגבניות, שמתם לב לעגבניות החדשות שיש עכשיו בשווקים, עם ריח של פעם - עגבניות קטנות יחסית אבל עם ריח שמזכיר לי נשכחות וטעם משגע! אני בפרוש מעדיף אותן על העגבניות המפלצתיות חסרות הטעם, שאני מכיר אנשים שפשוט מטביעים אותן במלח. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |