|
||||
|
||||
לא ניסיתי עם טופו, אבל אין סיבה שלא יהיה מוצלח. אולי כדאי להשרות אותו קודם בקצת סויה ותבלינים, שיספוג קצת טעם (מה שאני עושה בד"כ גם עם העוף). כן ניסיתי ויוצא טעים עם ירקות- פלפל וקישוא, למשל, רק שכדאי להוסיף אותם לפני הנוזלים ולתת להם להטגן/להתערבב קצת. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |