|
||||
|
||||
לתחושת שובע או רעב ישנם כל מני גורמים כמו רמת הסוכר בדם, פעילות גופיפי הטעם בלשון (אני מפוצץ אבל לא יכול להפסיק לאכול את הקינוח) או לחץ ונפח הקיבה. פסיכולוג אחד ערך פעם נסיון על עצמו. הוא החדיר לקיבה שלו בלון פלסטיק עם מתקן ניפוח חיצוני. כשהוא התחיל להיו רעב הוא ניפח מעט את הבלון כך שהלחץ על דפנות הקיבה גרם לשיכוך הרעב. מה אפשר להגיד, בחור אמיץ. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
פעם. למכור כדוריות סופחות מים שמשמשות בעציצים או בהגנה על מכשירים רגישים לרטיבות - כאמצעי דיאטה נטול קלוריות. |
|
||||
|
||||
הבעיה בסטארט אפ שלך היא שאנשים עושים פיפי ממילא. אבל אם המתודה שלך נראית לך סבירה, היית יכול למכור גם תנורי הרזיה חשמליים: "פתח בחדר סגור וקטן, המתן שלושים דקות, נגב הרצפה לאחר השימוש." |
|
||||
|
||||
שנפסל ע"י משרד הבריאות. גליוטינה קטה. מותאמת להסרת גפיים. "השיטה המהירה היותר להסרת משקל עודף. בדוק!" |
|
||||
|
||||
לא התכוונתי שימותו, התכוונתי שיזיעו. בגלל זה התנורים חשמליים. אתה לא מבין בסטארטאפים. |
|
||||
|
||||
נו, וזה עבד? (דובי, בחור פחדן אבל משמין) |
|
||||
|
||||
הי, זה בדיוק הפטנט בניתוח קיצור קיבה בגרסאות החדשות שלו (לא, לא מקצרים שם שום דבר). |
|
||||
|
||||
נו ברור, עצם המחשבה על ניפוח משהו בקיבה שלי היה גורם לי לאבד כל תאבון.. |
|
||||
|
||||
האמת העצובה היא, שלאותם אנשים שעוברים את הניתוח עצם העובדה לא מזיזה בדרך כלל. ואפילו (לרוע המזל) גם לא תמיד תחושת השובע. הדבר שבאמת מזיז הוא חוסר האפשרות לאכול מזונות מוצקים לאחר הניתוח (או מוצקים במידה מסוימת), מה שמוריד לגמרי מן התפריט סטייקים למשל, והקאות במקרה של אכילה מעבר למכסה. (משהו שמתאים לשיטת הענישה הטבעית בפסיכולוגיה. אם תאכלו מידי הרבה תקיאו, ואם עוד יותר הרבה גם אולי תהיה לכם חסימת, שתגרור פרוצדורה חודרנית וכואבת). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |