|
||||
|
||||
מקום מצויין! אוסיף על מה שכתבת ואמליץ על סטייק היען המצויין שאכלתי שם לפני שלושה שבועות. נהדר. והנה הזדמנות לחובב סטייקים כמוני (שבולס פטרוזיליות מהטעמים שבהמשך המשפט) לנסות לשפר את בריאות הרגלי האכילה שלו ולהימנע מהמעבר לפטרוזיליות: האם נכונה השמועה כי בשר היען בריא להפליא? שמועה אחרת טוענת טענה דומה לגבי בשר הקנגרו. אם היא נכונה, האם מי מן הקוראים יודע היכן ניתן להשיג בשר כזה באזור המרכז? האם מישהו מכיר אתר טוב שיעזור לי לאזן את תאוותי לאוכל טעים עם חובתי לשמור על חיי? |
|
||||
|
||||
לא יודעת לגבי בריא, אבל אין ספק שהוא צמיגי. |
|
||||
|
||||
מי צמיג? קנגרו? כי היען לא... הוא טעים מאוד. |
|
||||
|
||||
האמת, אולי הבעיה היתה במסעדה, אבל אני אכלתי במסעדת ורד הגליל יען שהיה בקושי לעיס. |
|
||||
|
||||
אני אכלתי יען בקולומבוס בהרצליה מספר פעמים - וזה הפך לבשר החביב עלי מכל אלו שניסיתי עד היום. ואפילו נקיפות מצפון אין על אכילת יען - חיה מעצבנת שמגיע לה למות. (: |
|
||||
|
||||
בהזדמנות זו, אולי יוכל מישהו לענות - ראיתי פעם במעדנייה לב יען ארוז בשקית פלסטיק 1. אז אני מבינה שיש להוציא אותו מן האריזה, אבל אחר כך, מה עושים עם כזה דבר? 1 עליה היה כתוב "לב יען". |
|
||||
|
||||
אני לא בשלנית דגולה, אבל אם עושים חלקים פנימיים על הגריל (כבדים או מעורב) אז אפשר להוסיף את לב היען (בחתיכות). שימו לב שבשר היען מכיל פחות שומן מבשר רגיל, ולכן אם מוסיפים אותו לצלי יש לוודא שיהיו מספיק נוזלים. |
|
||||
|
||||
עכשיו אני מבינה: איך הורגים יען? מספרים לו שאחרי מותו יככב במעורב ירושלמי. התקף לב מובטח. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |