|
||||
|
||||
אף פעם לא אכלתי סביח. כנראה בגלל שבירושלים יש רק דברים באשתנור. |
|
||||
|
||||
הנה שני לינקים ל"יתומי הסערה" המנוחים על סביח ואשתנור (אשתלונג?). אגב, לפי פסיקת בית המשפט בקופנהגן אני כרגע מבצע עבירה שכן אני נותן לינק עמוק. טפשי? טפשי. דבילי? דבילי. מצחיק? זה לא. סביח: אשתנור: |
|
||||
|
||||
תודה. עכשיו אני יודעת מה זה. עכשיו אני רק אצטרך לשלוח מישהו רחוק רחוק שיביא לי. או שאני אכין לבד (זה לא יפה מה שאתם גורמים לי לעשות). ואגב, ללאפה ולאשתנור אין את אותו הטעם. |
|
||||
|
||||
תזהר כשאתה מטייל באירופה, בית הדין הבינלאומי החדש עלול לעצור אותך. טפשי? טפשי. דבילי? דבילי. מצחיק? ועוד איך. |
|
||||
|
||||
על תתביישי, תתנקמי: על ירמיהו (הרחוב שהופך אח"כ לבר-אילן, ואח"כ לשדרות אשכול), לא רחוק מתנובה, יש מיני-מסעדה (בעצם דוכן משודרג) בשם 'שולחן הסולטן'. הם עושים סבי"ח טוב מאוד, וגם השניצל שלהם מצוין. בכלל, כיף לאכול שם - הדברים הכי טעימים בפיתה, אבל גם בצלחת לא רע. בתור מסעדת פועלים מוסמכת (בעיקר של מעבדות רפא שנמצאות ממול) הם נסגרים ב-20:00, ועדיף מאוד (בגלל הטריות של הפיתות ומבחר האוכל) לאכול בצהרים. |
|
||||
|
||||
תודה. עכשיו אני רק צריכה למצוא איזה לוויה טובה שבגינה אקלע לאיזור והכל מסודר. |
|
||||
|
||||
אני מריץ את הגיאוגרפיה הירושלמית המוכרת לי (לא הרבה, אני מודה) בראש ולא מצליח למצוא את הקשר ללוויות. פיספסתי משהו? |
|
||||
|
||||
בית הלוויות שמגר נמצא מתחת לתנובה, זו הסיבה היחידה שאני פוקדת את האיזור כל זמן מסוים. (ובוקר טוב ומרנין לכולם כמובן) |
|
||||
|
||||
מה זה, בדיוק, בית לוויות? |
|
||||
|
||||
הסר דאגה מליבך. אם תהיה ירושלמי מספיק זמן, בסוף תדע. (בית לוויות זהו המקום ממנו יוצא מסע לוויה להר המנוחות). ובנימה אופטימית זו כבר אמרתי? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |