|
||||
|
||||
הוזכרו כבר שניצל עם חומוס וחומוס פטריות? למיטב ידיעתי אלה שילובים שנולדו במטבח הישראלי. |
|
||||
|
||||
לא ראיתי חומוס פטריות מתחת לתגובה 654190 או במקומות אחרים בדיון. |
|
||||
|
||||
כשחושבים על זה, שניצל וחומוס יוצרים שילוב מופלא של מזרח ומערב, וינה ודמשק באותה פיתה. נהדר. |
|
||||
|
||||
יפ, או כמו שאומר אביב: יאפ. |
|
||||
|
||||
כן כן, כתרומה לשלום עולמי זה טוב, אבל אני משוכנע שגסטרונומית זה שגוי לחלוטין. (אני יכול לנסות לחבוש את כובע אייל שני ולנמק, אבל כרגע פחות בא לי.) |
|
||||
|
||||
לי שניצל וחומוס (אולי קצת עדיף שניצל וטחינה) עובדים נהדר ביחד, אפילו בצלחת ולא בפיתה. |
|
||||
|
||||
+1 |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |