|
||||
|
||||
סביר שפחות כי אבוקדו (בכמות שאדם נורמלי מורח על פרוסת לחם) מכיל פחות שומן ממרגרינה (בהנחה שהיא ללא שומן טרנס, שאז היא ודאי מזיקה הרבה יותר). |
|
||||
|
||||
אז למה באתר כללית דוקא ממליצים על השומנים שבו? |
|
||||
|
||||
אני לא יודע. למיטב ידיעתי כמחצית מהשומן שבאבוקדו הוא רווי (שזה עוד טוב לעומת שומן קוקוס או שומן דקלים). אישית, אני לא חושב ששומן רווי הוא כזה נורא לבריאות, אבל מה אני כבר מבין. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |