|
||||
|
||||
אני אמנם עושה פאראפרזה על אבי המעשן (וזולל הגבינות, הבשר וכל דבר אחר שלא טוב לגוף), אבל אני אוכל גבינה צהובה בכמויות מדי יום ביומו, ובינתיים אין לי בעיות. |
|
||||
|
||||
Famous last words? אין דבר כזה, שמישהו שקשור לרפואה ימליץ לאכול גבינה צהובה! תשאל את אחותך אם אתה לא מאמין לי. ברצינות!
|
|
||||
|
||||
אמנם איני יודעת בוודאות בן כמה אתה, אבל הרשה לי לציין שהתקפי לב לפני גיל 30 הם עניין נדיר ביותר. כך שעדיין קשה לדעת מה תהייה השפעת הגבינה הנ"ל על עתיד עורקיך. אגב, מחקרים מראים גם שגבינה צהובה מועילה למניעת עששת. |
|
||||
|
||||
מצויין! גם מונעים עששת, גם מחזקים את העצמות. שתיים אחד לתכונות הטובות של הגבינה. מותר להמליץ, אסתי? אני הולך להכין לעצמי טוסט. |
|
||||
|
||||
המנוח נהנה משיניים בריאות ועצמות ברזל. |
|
||||
|
||||
כדי למנוע עששת אתה צריך לאכול קובית גבינה צהובה אחרי האוכל, כמו הצרפתים (טוב הגבינות שלהם זה יותר כמו משחה מסריחה מאשר קוביות ריחניות אבל אתה בטח מבין את הרעיון). בתוך טוסט זה מקסימום יעשה לך כרס. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |