|
||||
|
||||
טחינה גולמית ומיץ מתפוז. (כבר היה לנו פעם פתיל על זה, שהגיע לציווי ''לא תבשל שיבולת שועל בחלב אמה''). |
|
||||
|
||||
הממ :-) טווב, לפחות זרעי צ'יה נשארו מחוץ לדיון. אני דווקא מתעניינת יותר בקרישות מאשר בתחליבים לאחרונה. זה על רקע פריחתה המחודשת של סצינת המלבי בטעמים בתל אביב (כלומר, הקימו דוכן אחד וסביבו יש ספסלים ורמזור, מה שמספיק כדי לקרוא לזה סצינה). בהשפעת השיחה על מלבי התחילה סדרת ניסויים בהקרשות עם בני הצעיר, שהסתיימה בג'לי תה-מנטה וג'לי תה-פירות יער (על בסיס דפי ג'לטין). שניהם היו ממש לא רעים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |