|
||||
|
||||
מה לא ברור? אם מסתבר שאנשים צורכים כמות קלוריות די קבועה מחלבונים - למשל כי רוב האנשים לא נוטים לאכול קילו בשר ביום גם כשהם רעבים - אז עבור אותה כמות קלוריות יומית, הנמכת אחוזי השומן תביא להגדלת כמות הקלוריות שמקורן בפחמימות. |
|
||||
|
||||
חסרה שם עוד הנחה: שכמות הקלוריות הכוללת גם היא די קבועה. |
|
||||
|
||||
אכן, חשבתי שכתבתי זאת. זו הנחה די סבירה. |
|
||||
|
||||
לא, כי אנשים שואפים (עד לאחרונה זה היה נחשב best practice לדעתי, ובוודאי גם היום רבים שואפים לכך, אולי בניגוד לאופנה המדעית) להקטין את צריכת הקלוריות הכוללת שלהם כאמצעי לרזות או להיות בריאים יותר, ועושים דיאטה דלת שומן בדיוק לשם כך. |
|
||||
|
||||
הא.ב. של מי שעושה דיאטה זה להסתכל על כמות הקלוריות של מוצר, לא? |
|
||||
|
||||
יש הרבה דרכים. יש מאכלים שנספרים יותר ויש כאלה שפחות, בלי קשר לכמות הקלוריות שלהם. כי זה קלוריות ''רעות'' שרק הופכות לשומן, ואלה קלוריות ''טובות'' המזינות את הגוף. ויש כאלה שפחות מסתכלים על הקלוריות ויותר על הפעילות הפיזית וכו'... |
|
||||
|
||||
מה שהאביר אמר. יותר ספציפית, המדד הגליקמי יותר אופנתי מספירת קלוריות. |
|
||||
|
||||
והמדד הגליקמי דווקא מדגיש את הסוכרים לעומת השומנים והחלבונים (באופן כללי), לא? |
|
||||
|
||||
כן. אם אתה חולק על משהו שכתבתי אז נא פרט, כי איבדתי את דרכי בפתיל. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |