|
||||
|
||||
1. ה-WHO דיבר רק על בשר אדום, לא על בשר עוף או דגים. המחקרים על סוגי בשר אלו ומחלות או שלא מראים קשר, או שמראים קשר הפוך (יותר צריכה מקושרת עם פחות מחלות). ספציפית לגבי הקשר עם סרטן המעי הגס, צריכת עוף נמצאה מקושרת לשיעור מופחת של סרטן זה. 2. הקשר בין צריכת בשר אדום וסרטן המעי הגס שה-WHO התייחס אליו הוא קשר די חלש ומבוסס על מטה-אנליזה ישנה. מטה-אנליזה חדשה יותר לא מצאה קשר. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |