|
||||
|
||||
רוב ה"מטבחים האותנטיים" שאנחנו מכירים היום הם בני לא יותר מ 200-300 שנה. באיטליה (כמו בכל אירופה) לא היו עגבניות בכלל עד גילוי אמריקה. |
|
||||
|
||||
דווקא ל"מטבח האותנטי הישראלי", או לפחות למנהג ניגוב החומוס, יש שורשים עתיקים הרבה יותר |
|
||||
|
||||
1958 זה לא כל כך עתיק |
|
||||
|
||||
ובתזמון מושלם: "מחקר: האדם הקדמון במזה"ת אכל חומוס ופול" יצאת חומוס :) |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |