|
||||
|
||||
קראתי איפשהו לאחרונה שקופים מראית נטייה ברורה לכיוון אלכוהול (בדמות פירות שעוברים תסיסה טבעית על עצים). היה שם גם הסבר לנטייה הטבעית הזאת, משהו לגבי יותר סוכרים נגישים מאשר פירות רגילים, אבל אני לא זוכר אותו במדוייק. כמובן, בני האדם לוקחים כל דבר לקיצוניות, כי אנחנו יודעים איך. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |