בתשובה לנועה ו, 20/08/15 17:07
אני רק שאלה 661973
עישון והמלחה נועדו לשמר מזון. במילים אחרות עדיף לירוק לדג בפרצוץ מלהשאר רעב ועדיף לעשות זאת כהלכה- עם לחם שחור, זיתים וחמאה ביתית.
אני רק שאלה 662080
יש מקררים בימינו. ואפילו מקררי הקפאה עמוקה.
רפואה עממית 662082
ניסית פעם לאכול כריך עם דג קפוא?
פרוסת לחם שחור, מעט חמאה, פיסה נדיבה של לקרדה, טיפה לימון, מעט פלפל שחור גרוס גס.
רפואה עממית 662106
ארטיקוד!
עלינו על משהו.
רפואה עממית 662125
גם גז גם חשמל יש בימינו, וגם תנורי אפיה.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים