![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
תוסיף לכל הנ''ל את העובדה שאנשים מעדיפים לקבל את הסיפורים של אנשי הקרן מאשר את ההסברה של צה''ל שנתפסת כמתגוננת ואמורה להוכיח שהיהודים לא אוכלים מצות שנילושו בדם. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
חשבתי שאת הדם מוסיפים לבלילה לפני הלישה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הלישה הופכת את הרכיבים לבצק. אתה יכול ללוש בצק במים, ביצים, שמן וכו' ומצות בדרך כלל נילושות במים בלבד - למעט מצות עשירות, הנילושות בחלב או במי פירות. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |