|
||||
|
||||
ניסיתי את השוקולד הזה. כמו כן, באחת המסעדות הנחשבות בתל-אביב אכלתי קינוח של שוקולד עם קרמל מלוח. השף של המסעדה הזו גם אמר בטלוויזיה (לא בקשר למנה במסעדה שלו) שאופנתי עכשיו בקולינריה העולמית לשלב מלוח בקינוחים. אישית, לא הצלחתי להשתכנע. אבל שוקולד עם צ'ילי, כבר לא כל כך נדיר אצל שוקולטיירים ואצל אותו מותג יוקרה שוויצרי, זה טוב. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |