|
||||
|
||||
רק הערה - בעשרות מדינות בעולם (למשל אוסטרליה ודרום אפריקה) יש שניצל עוף. מצד שני, אני מסכים אתך ששילוב השניצל האירופי עם החומוס-בפיתה המזרח תיכוני הוא מאפיין מובהק של מטבח ישראלי. |
|
||||
|
||||
הוא בא כנראה בעקבות השילוב של הסטייק הרומני עם הפיתה הערבית שנוצר ביפו. |
|
||||
|
||||
לפעמים אני לא יודע אם אתה עושה פארודיה עצמית. אם כן, אתה עושה זה טוב. |
|
||||
|
||||
אתה פשוט לא מבין. |
|
||||
|
||||
ברוח שאלתו הידועה של קישון ("האם יש הומור ישראלי, ואם יש למה אין?") ניתן לומר שגם ההומור של הגששים הוא שילוב של ההומור הרומני (פעם שר האוצר נכנס למסעדה רומנית, אוכל צ'ורבה...) עם ההומור הערבי. למה לא. |
|
||||
|
||||
חלש, חלש. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |