|
||||
|
||||
אז מה אתה אומר שההבדל בין פסטה לאיטריות? |
|
||||
|
||||
פסטה מתייחס לרכיבים (חיטת דורום ומים), איטריות מתייחס יותר לצורה (ארוכה ודקה) ופחות לרכיבים (אם כי, חייב להיות קמח). מכאן: לזניה היא פסטה שאינה איטריות, נודלס סיני הן איטריות שאינן פסטה, ספגטי הן איטריות ופסטה, תפוח אינו איטריה ואינו פסטה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |