|
||||
|
||||
שניצל וינאי הוא גם בדרך כלל לא כשר (ז"א יש חלב בבלילה והתיגון הוא בחמאה) יחד עם הבשר השונה זה יוצר משהו שהוא, לטעמי, די מובחן בטעמו מהישראלי. קודם כל, כן, שים לב למילה "evolved" - חוץ מזה - הוסיפו עוד מרכיב די חשוב תכף תגיד לי שאין הבדל בין טוסט עם גבינה צהובה לגבינה צהובה. |
|
||||
|
||||
זה דיון קצת עקר, כי שנינו בעצם מסכימים ש-א' (ההבדל בין שניצל וינאי לישראלי) דומה באופיו ל-ב' (ההבדל בין סטייק בנוסח המבורג להמבורגר אמריקני). השאלה היא רק הגדרת ההבדל, אני רואה אותו כווריאציה על אותו מאכל ואתה - כמאכל שונה בתכלית. דווקא לגבי הטוסט זה מקרה אחר, כי בנוסף להוספת לחם יש פה גם חימום (בטוסטר) שזה שינוי משמעותי במתכון. אם רוצים להשוות, אז אפשר למשל לומר שמבחינתך שניצל בפיתה, שניצל בבגט ושניצל בצלחת הם שלושה מאכלים שונים - האמנם? |
|
||||
|
||||
המבחן, לדעתי, הוא מבחן המסעדה: האם כשאתה מזמין במסעדה שניצל וינאי ומקבל שניצל ישראלי אתה מרגיש שקיבלת את מה שרצית או לא? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |