|
||||
|
||||
בניגוד לתגובה 653715 אני לא חושב ש"תרבות אוכל" היא תחרות לייחודיות. אולי בדומה להשגים מדעיים, אפשר להתגאות גם בפן של קידום תודעה של סוג אוכל וגם ביכולת לשילוב מאכלים, סגנונות בישול, חומרי גלם ומסורות שונות למשהו שהוא גם חדש וגם ישן. דוגמה יפה זה השפים יותם אוטולנגי וסמי תמימי שיחד הקימו מסעדה ישראלית-פלסטינית בלונדון וגם כתבו ספר מתכונים וסיפורים מעוררי תיאבון בשם "ירושלים". |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |