|
||||
|
||||
מה אני אגיד לך, גם אני חושב שממרח השוקולד של השחר, בתור פיתה או בסנדוויץ' מצה - רלוונטי לימים אלה - טעמו נפלא. עדיין כשאני רוצה לחם עם שוקולד, אני בדרך כלל ממיס במיקרו קובית שוקולד 85% על לחם, וגם זה נהדר1. והעניינים האלה גם כמובן משתנים עם ההרגל והזמן. למשל, אחרי שהתרגלתי לשוקולד כזה, הטעם של שוקולד פרה נראה לי יותר כמו טעם של סוכר ופחות כטעם של שוקולד. 1 בין השאר כי מראש אני לא מחזיק ממרח השחר בבית, כדי לא לשים מכשול לפני עיוור. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |