|
||||
|
||||
התכוונתי למזון מהיר פיתה עם חומוס (וסלט) שאתה רוכש ברחוב, נגיד אצל פרג' ולא לכזו שאתה מכין בבית. בבית אתה הרי יכול להכין המבורגר מסינטה טחונה, ולעטוף אותו בלחמניה מבצק שאור. אבוי לחומוסיה שתכניס טחינה תעשייתית לפיתה - הלא בדיוק בגלל העדר התוספים החיידקים כל כך אוהבים להתרבות שם :) |
|
||||
|
||||
הפוך, גוטה, התוספים בחלקם הגדול נועדו למנוע מחיידקים להתפתח. |
|
||||
|
||||
:) אנחנו מסכימים. כתבתי שהעדר התוספים התעשייתיים מאפשר לחיידקים לשגשג בחומוס של החומוסיה ולרפי גינת להרעים בקולו. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |