|
||||
|
||||
בדקתי במוזיאון הגזר ולהפתעתי סין מגדלת כמעט חצי מכל הגזר בעולם. אין לי נימוק למה לא להשתמש באורז משופר, אולי כן להשתמש. בסין, אגב, אין מחסור חמור בויטמין A, יש מחסור תת-קליני. אבל בהודו לעומת זה יש מחסור חמור, ובאפריקה. מה הסיבה למחסור הזה? האם זה חוסר אמיתי במקורות לויטמין A בתזונה, או שזו פשוט תוצאה של עוני. אם זאת תוצאה של עוני, האם האורז המוזהב יפתור את הבעיה? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |