|
||||
|
||||
כל מה שהמאמר שעליו גרגר מסתמך הוא שגורמים שונים מקטינים את יחס המתאם בין המשתנים "שומן רווי בתזונה" ו-"כולסטרול בדם". לפי החישוב שלהם, יחס המתאם יהיה בערך 0.22 ולא 1.0 במקרה האופטימלי. אין פה איזו תגלית מיוחדת וזה דבר ידוע בסטטיסטיקה. המשמעות היא לא שאי אפשר להשתמש במחקרי תצפית בתחום הזה, אלא שצריך מחקרים עם יותר אנשים כדי להראות קשר עם מובהקות סטטיסטית. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |