|
||||
|
||||
עמוס טברסקי וורדה ליברמן פרסמו באמצע שנות התשעים ספר במסגרת האוניברסיטה הפתוחה, בשם "חשיבה ביקורתית", שכבר בו הופיעה בדיוק הנקודה הזו: איך המלצות התזונאים להימנע ממזונות עתירי כולסטרול לא עולות בקנה אחד עם הידע המחקרי-אמפירי. כפי שאמרו מעלי, הגילוי לא היה "בבת אחת". |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |