|
||||
|
||||
תודה (החממות היו מסוג של נילון עבה). הרושם (גם ממיעוט המקורות כפי שאתה מציין) שמתקבל הוא שהטכניקה הזו נדירה ורוב עגבניות ארצנו אינן מטופלות בה. התיתכן סיבה אחרת להמצאותן של עגבניות כפי שאתה מתאר? ככלל, אמנם אין טעם העגבניות כיום כטעמן כשהיו "בלאדי" אבל גם לא קרוב לתיאורך ולרוב הן עסיסיות דיין. זו שאלה של טעם אבל נדמה שאתה במיעוט ולא כי רוב הנוכחים כאן לא יודעים לזהות סחורה נחותה. |
|
||||
|
||||
אלו בוודאי עגבניות מיובאות מאנגליה. אנו בתמורה מספקים להם פחם ממכרותינו. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |