|
||||
|
||||
טיפ קטן - במקרה שאתה משתמש בעגבניות לרוטב, הוצא קודם את המיץ והגרעינים, והחמיצות תעלם כלא היתה. זה גם מוריד את הצורך1 להוסיף סוכר לרוטבי עגבניות לפסטה למיניהן. ללא הגרעינים הרוטב מתוק כעגבניה - הרבה יותר טוב מכל מיני תוספות מיותרות. 1 שנפוץ בגרסאות מסוימות, שאני נמנע מהן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |