|
כשביקרתי בסופרמרקטים בארה"ב, שמתי לב כמה נתחי הבקר נראים אדומים ועסיסיים כשהם מונחים במדפי התצוגה המקוררים שליד הקצב. אלא שברגע שמוציאים אותם משם והם עוברים לעגלה שלך, מיד נופלים פניהם והם מאפירים ומאבדים מחיוניותם. חקירה קצרה מצאה את המקור לתופעה המוזרה - התאורה מעל מדפי הקירור (שמוסתרת כיאות מעיני הלקוחות) היא של נורות בגוון אדום, בעוד התאורה הכללית היא כמובן תאורת ניאון רגילה. אי לכך, הנתחים נראים הרבה יותר אדמדמים תחת תאורה נכונה1.
יותר פשוט, זול ומהיר מהזרקת חומרי צבע, שיזוף, ושאר ירקות(הה הה).
1 ואני בטוח שמישהו כבר אמר על תחומים אחרים של תעשיית הפרסום שתאורה נכונה היא 90% מהאפקט.
|
|