|
||||
|
||||
אז בחלב יש קצת שומן טרנס. כלומר: 1% עד 5% מהשומן בחלב הוא שומן טראנס (לפי ויקיפדיה: 2% עד 4%). ומדובר על חלב 3% או פחות. האם מדובר על כמויות משמעותיות? לפי מה שכתוב שם יש גם כמויות קטנות של שומן טראנס בשמן צמחי לא מוקשה. והנה עוד קליפ בנושא: http://www.jamendo.com/en/track/114276/fat-cassie |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |