|
||||
|
||||
להזיז את הסוויץ', נו, שיהיה, אבל למי יש זמן או כוח או סבלנות להתעסק עם הקמחים האלה, ולמי יש חשק להתעלל בחיך שלו עם מוצרי טופו ומעובדי-טופו למיניהם, כמו שאני ניסיתי כבר כמה פעמים במחזוריות ובאכזבות חוזרות. נדמה לי שפעם כבר כתבתי לך (לא זכור תחת איזה כינוי) שקומפוט נעליים זה לא טעים, ונחשי את הבשורה הדרמטית? - זה עדיין לא טעים :-) |
|
||||
|
||||
ניסית להוסיף גרביים? |
|
||||
|
||||
שרוכים, שרוכים. חבל על גרביים טובים. |
|
||||
|
||||
אבל לשרוכים אין את הארומה שיש לגרביים. מה הפלא שזה לא טעים? |
|
||||
|
||||
חשבתי, אפעס, שזה שהשרוכים מזכירים מקרוני, זה יעזור איכשהו. לא עזר בכלל, אולי בגלל הצבע (אל תענה את מה שאתה כנראה מתכוון לענות בעניין הצבע - כבוד אכסניא, הירידה מתחת לכל ביקורת וכולי..). אגב ארומה, בארומה בבילינסון אכלתי לפני כמה זמן מרק אפונה משובח, ודווקא בלי גרביים (נדמה לי. בעצם מי יודע). אמנם לקחו כסף כאילו כל אפון עשוי מאורניום מועשר, המנוולים, אבל היה טעים. אפשר היה לדון בסעודה עתידית לשם התנסות משותפת, אבל לצערי המרק ההוא חיסל לי את התקציב. |
|
||||
|
||||
רק שלא ירמה אותך ויתן לך את הסוליה במקום את המעטפת. |
|
||||
|
||||
עכשיו ארומה מציעים כריך מ''חביתת'' קמח חומוס, במחיר כמו שאר הכריכים שלהם. לא רע בכלל, בעיקר עם זורקים הצידה את הר המלפפון החמוץ (או לפחות את רובו) שהם שמים בכריך כדי שלא יהיה בריא מדי. |
|
||||
|
||||
די משעשע לקרוא לזה חביתה, בקמח חומוס יש כמות פחמימות דומה לזו שיש בקמח רגיל, אמנם עם חלבונים נוספים שמעשירים אותו. אז בעצם אתה אוכל כריך לחם בלחם, מועשר בחלבונים. חלק מהרעיון בלעשות כריכים בריאים יותר ומאוזנים יותר זה דווקא להקטין את כמות הפחמימות שבהם, שממילא יש די והותר מהם בלחם שמסביב לתכולה. כריך עם ממרח חומוס וחביתה אמיתית נשמע לי הרבה יותר מאוזן. |
|
||||
|
||||
הבעיה שלחם חיטה לא בריא בכלל עדיף שיפון או כוסמין |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |