![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
צריכת הבשר בסין עלתה מ- 3.6ק"ג לאדם בשנת 1961 ל- 52.4 ק"ג לאדם ב-2002. תוחלת החיים עלתה באותן שנים מכ-50 לכ-70. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
וכיום היא כבר 75 שנים וצריכת הבשר ממשיכה לעלות. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
נו אז מה יש ללמוד מזה? שאם היו אוכלים מעט מהחי היו מגיעים לגיל 90. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |