![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני נוטה לחשוב שהבעייתיות נעוצה בכך שהדיאטה צריכה להיתפר ספציפית לכל אדם על סמך הגנטיקה שלו, מה שאומר שייקח עוד כמה עשורים עד שנוכל לאכול בצורה בריאה באמת. לפחות עבור חולי סוכרת (סוג 2) נראה שיש שוני גדול בין אנשים מבחינת התגובה שלהם למזונות שונים1, ואני מנחש שזה גם רומז לגבי המצב באוכלוסיה הכללית. ________________ 1- ולתוספי מזון ותבלינים למיניהם, מפטרוזיליה וקינמון ועד חילבה וליקוריץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |