|
||||
|
||||
נראה לי שאתה מגזים. גיגול של 'המבורגר מתכון' מביא אותך למספר מתכונים, חלקם מתהדרים בהיותם של מסעדות ידועות, ועל פיהם אחוז השומן המקסימלי שפגשתי הוא 30%, השאר נראה פחות. ואגב, כשאתה עובד לפי מתכון ולא קונה מוצר מעובד שמישהו אחר מכין, אתה כמובן יכול לשלוט יותר טוב בכמות השומן. אני די בטוח שאם תקנה חצי קילו אנטריקוט ותעשה ממנו המבורגר בבית, תקבל קציצה ראויה למדי, שיש בה מן הסתם כ-20 אחוזי שומן גג. |
|
||||
|
||||
אתם לא מעודכנים בחדשות לפיהן שומן רווי כבר אינו אויב הציבור? (סיכום והסברים להמונים ב: http://www.webmd.com/heart-disease/news/20140320/die...) דגדגן: סטייק טוב מטוגן בחמאה עם כוס יין אדום בצד, ואתם מסודרים. |
|
||||
|
||||
אפשר כבר להסיר את המסכה מהפנים. |
|
||||
|
||||
אז מה אתה רוצה ממני, אני כבר מזמן יודע1 שהוא אינו אויב הציבור. 1 טוב, לא ידיעה מהסוג המדעי המוכח. ברמה האישית שינויי התזונה שהועילו לי באופן מאד משמעותי ומדיד (לפחות בתקופה בה הצלחתי לעמוד בהם) לא כללו כלל הגבלה על שומנים מן החי. זה אמנם כלל הורדת מוצרי חלב - מה שעל הדרך מוריד גבינות וחמאה - אבל לא הגביל כלל צריכת בשר וביצים, עד לכמות של ביצה ביום. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |