|
נראה לי שבהמבורגר יש פחות מ 50 אחוז בשר, מלבד שומן יש גם רקמות בעלות ערך תזונתי נמוך כגון עור מעיים וכדומה. (יש גם תבלינים שהם חשובים לטעם אבל לא בעלי משקל רב.)
לגבי שומן, זה עיקר הטעם בהמבורגר. מי שלא אוהב שומן גם לא ישתגע על המבורגר מכל סוג.
שווארמה טעים לי יותר אבל יותר יקר ומסובך להכנה (מבחינתי לפחות), לכן אני מעדיף המבורגר עם כל המגרעות שלו.
ראיתי לפני מספר ימים גריל ביתי לשוורמה. המחיר 1200 שקל. הגריל קצת יקר אבל ניסבל אם הייתי יכול לקנות בשר ולשים אותו על הגריל מייד (בלי להכין את הבשר בעבודה ממושכת לפני הצליה). שאלתי את מוכר הגריל איפה אפשר להשיג בשר מוכן לצליה ? אמר לא יודע, כאן קצת התייאשתי. עדיין יתכן שאבדוק בשוק אם יש בשר מוכן לצליה ללא עבודה.
|
|