בתשובה לדוד, 06/03/14 20:00
628356
בחרתי את אחת התשובות שנתנה ד"ר רז לדבריו:

טענה: הוא לא מכיר ולו מחקר אחד שמראה שמזון אורגני יותר טעים ממזון לא אורגני. כאשר משווים צריכים לעשות את הבדיקה בסמיות כפולה כדי לנטרל את פערי הדימוי שיש בין השניים‏1

תגובה: טעם וריח זה עניין סובייקטיבי. אבל כולם יודעים שמזון אורגניים טעים יותר.

כלומר: אין בתגובה שום התייחסות לנימוק. משימת ההפרכה שלך פשוטה: למצוא מבדקי טעימה שהראו שאוכל אורגני טעים יותר מאוכל לא אורגני‏2 מקביל.

ר' גם Organic_food#Taste [Wikipedia]

1 דוגמה ידועה לצורך בהשפעת השם על תוצאת מבדקי טעימה (לא הופיעה במאמר): קולה מול פפסי. ר' לדוגמה http://sharp-thinking.com/2012/11/01/%D7%9C%D7%97%D7...

2 לא אורגני: מינרלי? אפר?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים