|
||||
|
||||
ייתכן שבתעשיית המזון יותר מעשי להתשמש בכלי של "תו תקן" מאשר לדרוש פיקוח ישיר של המדינה. יש תקן עולמי כזה, ומכון התקנים הישראלי "תומך" בו. "ת"י ISO 22000 ניהול מערכות בטיחות המזון - כיום הצרכנים מודעים לנזקים העלולים להיגרם מאכילת מזון שאינו בטיחותי. יישום של מערכת בטיחות מזון, מבטיח שהארגון עושה ככל יכולתו להפחית את הסיכוי כי אנשים ייפגעו מהמוצרים שהוא מספק." |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |