|
הבעיה, שכשקוראים את התגובות שלך, מה שעולה לי בראש, מיידית, זה "יאללה, צאי לי מהצלחת! מי שואל אותך בכלל?!" ואם אני כך, קל וחומר קרניבורים.
____________________ אגב, הפתרון שאני מצאתי בשבילי על מנת להתמיד, ובימים כתיקונם שבהם לא קיץ-ואי-אפשר-להיות-בחממת-המטבח, זה לא לקנות בעצמי מוצרי חלב עבור צריכה שוטפת, אבל כן לקנות ביצים אורגניות (שכעקרון מיועדות לבת שלי), וכן לאכול בסעודה משפחתית / אירוע / אפילו בחוץ, במקום שלא ידידותי-לטבעונים, אם הגבינה כבר נמצאת בפנים. למה? כי אין לי כוח למריבות משפחתיות, ואני גם לא מתכוונת להסתובב בכל מכולת בפירנצה כדי לחפש את הפסטו-בלי-גבינה. נחשב בעיניך כמו חצי-סחר-עבדים? מה לעשות. לא מאוד מעניין. גם לא מאוד מעניין אותי שאם התהליך לוקח 10 שנים, זה לא מקובל עליך. שלא יהיה מקובל.
|
|