![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לכזה יש חסרונות בריאותיים כמובן. אני מקווה לפחות שאתה משתדל לקחת את אלה עם ה-15% אחוז שומן ולא אלה (הנפוצים יותר) עם ה-28%. זה תמיד משעשע איך אנשים היסטריים באשר לאחוזי השומן בגבינות הלבנות שלהם, ובמקביל טוחנים חומוס עם 28% שומן כאילו כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
חומוס אחלה בקופסה הגדולה עם הטחינה משומשום מלא, אני לא בבית כרגע אבל לפי האתר הזה יש בו 15.8% שומן. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
חוץ מזה, נראה לי הממרחים שאני מכין בבית הם בריאים למדי (אם כי אני לא חוסך בשמן). | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |