|
מה שמתקלקל מהר בחומוס הוא הטחינה. תבשל הרבה חומוס, תטחן, תקפיא במנות קטנות או תחזיק במקרר יומיים-שלושה, וכשאתה רוצה לאכול - מיקרו ולערבב עם הטחינה. (את השמן אפשר אני מניח לערבב בקפוא, עם המלח והפלפל, את הלימון נראה לי שכדאי להוסיף רק עם הטחינה, ופטרוזיליה עזוב אם אתה עסוק.
השריה ליומים - תשרה / תבשל עם סודה לשתייה, אפילו אייל שני מרשה (הופ הופ הופ, מה פתאום, אייל שני לא מרשה דברים. אייל שני מחייב סודה לשתיה. היא פותחת את טעמו הסגור!), בשימוש מושכל אתה עובר מיבש לרך בשעה וחצי מקסימום. מקפוא (סנפרוסט) לרך, בלי סודה לשתייה, חצי שעה.
|
|