|
||||
|
||||
אנחנו שוב ושוב נכנסים לטרדות הפרטיות של בני מעיו של מגיב זה או אחר. תודה על האינפורמציה, אבל טחינה היא מזון בריא ומקובל על האוכ' המקומית, והוא גם אחד הנמכרים. אין לי מושג עם איזה איש קש אתה מתווכח, סביר שהוא נולד מקריאה בכל מיני מקורות אזוטריים שגם אני מכירה, אבל הם לא אני ואני לא הם. נעים מאוד. מה שכתבתי הוא, שנבטוטים אין צורך לבשל כמעט *בהשוואה לאותן קטניות במצבן המקורי, כשאינן מונבטות*. זה לא אומר דבר על הצורך בבישול של מזון בכללו. תפוחי אדמה - מומלץ כידוע לבשל (שהרי כזכור בני מעיך רגישים). ופירה נימוח הוא אחד המזונות החביבים עלי. |
|
||||
|
||||
הטענה שכל מיני ירקות נעשים בשנים האחרונות פחות מבושלים לא מבוססת על אתרים אזוטריים, מהנסיון שלי היא מבוססת על מציאות. לפחות תפוחי אדמה, קישואים (שקל מאוד לבשל אותם, אפילו קצת יותר מדי) וברוקולי לא מספיק מבושלים אני כבר טעמתי במסעדות, ותפוחי אדמה שבכלל לא היו מבושלים טעמתי גם בבי''ח בילינסון, אבל נגיד שזה לא נחשב כי זה אוכל של בית חולים. |
|
||||
|
||||
האם פנית למלצר? (או: למה זה קשור לדיון?) |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |