|
||||
|
||||
אם בין שלל התגובות הלא-אוהדות שרנני הצליחה לעורר כאן, היא קיבלה תגובות לא-אוהדות גם מצד הטבעונית1 והצמחונית-הנוטה-לטבעונות, רנני לא עושה עבודה מוצלחת במיוחד. 1 נכון? |
|
||||
|
||||
לא טבעונית (לצערי). צמחונית עם אהדה לטבעונות. אבל מי שמדמיין קינואה ממש טועה. |
|
||||
|
||||
למה להשמיץ את הקינואה? אני חובב קינואה ידוע, ועדיין נהנה מחביתות ואף סטייקים. |
|
||||
|
||||
ובכן, בקינואה יש איזה עניין שעקב הביקוש הגדול לקינואה בעולם, שמשום-מה אינו משולב בגידול הקינואה במקומות אחרים1, מחיר הקינואה עולה פלאים, ועניי פרו ובוליביה לא יכולים יותר להרשות לעצמם קינואה. אליבא דהכתבה בפרו קינואה היום עולה יותר מעוף, וזה לא שהעניים יכולים להרשות לעצמם לאכול עוף, במקום. 1 אני לא יודעת למה. |
|
||||
|
||||
מחיר הקינואה בארץ לא עלה ב-7 השנים האחרונות (מאז שלחתי בה את ידי) באופן יותר משמעותי משאר מוצרי המזון. |
|
||||
|
||||
לא. אם כבר, יש מצב שהוא הוזל מעט, מאז הפך ממזון של פלצנים / טבעונים לנחלת כלל הציבור. אבל בשביל פרואנים ובוליביאנים - מחירו עלה פלאים. |
|
||||
|
||||
בישול טבעוני |
|
||||
|
||||
תודה. וגם - אם כי את כל מה שלא צילם ירון ברונר היא צילמה בעצמה, וההבדל ניכר. |
|
||||
|
||||
אה, זאת קבוצה סגורה, מי שרוצה יכול להירשם אבל אפשר להיכנס לקבוצה "מתכונים טבעוניים". זאת קבוצה ענקית ותוססת אז יש שם פחות סדר, ויש בה גם טבעונים בריאותנים מחרבי שמחה ו RAW FOODיסטים, אבל שמח. יום טוב |
|
||||
|
||||
אישית אני מוצאת את הטבעונאים יותר מטרידים מהבריאותיסטים. |
|
||||
|
||||
תודה על הקישור, אל תטרחי. אני מתמצאת בחומר ועוקבת אחר אורי שביט והכל. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |