|
||||
|
||||
גיליתי לאחרונה שהנזלת שממנה אני סובל (או נהנה?) מאז שאני זוכר את עצמי, נובעת משתייה של חלב ניגר. אין לי שום בעיות ידועות עם מוצרי חלב אחרים. עברתי לחלב סויה בקפה, כי זה מה שיש בעבודה. לא יודע אם זה בריא יותר (עיון ברשימת הרכיבים מעלה אצלי חשש שלא), אבל לפחות נזלת אין לי. הטריק הוא שהיה צריך להפסיק לשתות חלב כמה שבועות כדי להיווכח בכך. |
|
||||
|
||||
נזלת כרונית בדרך כלל היא ביטוי של אלרגיה. יתכן שבזמן העיבוד למוצרי חלב המרכיב הזה עובר שינוי ולכן לא אלרגני. יש לא מעט אנשים שאלרגים לחלב לחלב ניגר. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |