|
ותשובה עמוקה יותר - קרובת משפחה יקרה שאלה אותי לא מזמן: איך יש לך סבלנות לעמוד כל יום ולחתוך סלט ירקות? (אני ממלאת כל יום קערת סלט וגומרת את כולה). היא לא חותכת ולא אוכלת ירקות כמעט, מקסימום מוציאה לפעמים עגבנייה ומלפפון מהמקרר, "שיהיה מוכן". אחרי כמה שעות נזכרת בהם, לא בא לה עליהם, מכניסה חזרה. מאידך, הבישולים שלה כוללים אינספור תבשילים מסורתיים מושקעים, שצריך להכין אחד-אחד, במיומנות גדולה ובכמה שלבים. ממולאים, קובה וצפונה. דברים שבחיים לא חלמתי להכין.
התשובה, בקצרה, היא: כל אחד מוצא כמה-שהוא-רוצה זמן ומשאבים למה שנמצא בסדר העדיפויות שלו. אז במקום לקרוא המון מתכוני אורז ולהיאנח בייאוש, אולי אתה פשוט צריך לוותר ולהסתפק בשייקים בן-רגע ובפיתה עם משהו, ולהשקיע את זמנך בדברים שחשובים לך יותר.
|
|