|
אבל כל כך קל לחתוך 3-4 סוגי ירקות (פלוס חלבון רלוונטי), להכניס לתנור לחצי שעה, או להקפיץ לרגע במחבת, ולצקת על מנת פחמימות. אתה צריך שיהיו לך ירקות זמינים (הזמנה פעם בשבוע), חומרי גלם ותבלין רלוונטיים (שבועות רבים במקרר). פחמימות מבשלים בטרחה של רגע. המחשבה שכל יום צריך לבשל מחדש, ועוד לאדם אחד, אכן די מעצבנת. בשל כמות כפולה ושמור (בנפרד) למחר. סיר מרק גדול יישמר לך 3-4 ימים במקרר. אפשר גם להקפיא: אני מקפיאה לפעם הבאה אפילו חצי מבלילת העוגה (בתוך תבנית אינגליש קייק מוכנה להכנסה לתנור), או חצי מהקטניות המושרות (רק להוציא חופן ולזרוק לסיר).
אגב, בארץ מוכרים עכשיו בקירור מנות פסטה אישיות די גדולות, שאפשר להרתיח או לחמם רגע ויש לך ארוחת רביולי (חלבית) מוכנה. צרף סלט ירוק ובהצלחה.
|
|