|
||||
|
||||
זאת שאלה טובה וגם אם מדובר במוות ארוך ואכזרי, עדיין אני תוהה אילו דרכים יש להרוג לובסטר לפני הבישול (מעיכה, ריסוק טחינה וכד' לא נראות לי רלוונטיות) ומתוכן מה יחשב ללא אכזרי. במילים אחרות, בהנחה שאכילת סרטנים ראויה, איך ראוי להרוג אותם. |
|
||||
|
||||
כריתת ראש? |
|
||||
|
||||
לא יודע, ג'וקים חיים בלי ראש פרק זמן לא קצר. אין לי מושג כמה ''סבל'' נגרם להם כתוצאה מכך. |
|
||||
|
||||
בסוף יסתבר שהכי הומני זה לזרוק אותם למים רותחים. |
|
||||
|
||||
ראית פעם סרטן? זה הכל ראש! השאר זה גפיים - אבל אז זו התעללות הרי. |
|
||||
|
||||
אפשר להרוג לובסטר לפני הבישול בחצית ראשו בסכין. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |