|
||||
|
||||
אבל איך את יודעת שהיא טובה? יש מאכלים שגם כשהם לא טובים הם די טובים (שוקולד), אבל קובה לא טובה יכולה להיות ממש מבאסת. טוב, שלנו יוצאת די טובה, לעניותנו. פחות משל עזורה, המודל שלנו, ויותר משל כמה מסעדות אחרות שניסינו בהן. חיפה וסביבותיה, אגב, דלות באופן מוזר במסעדות עדתיות יהודיות (חוץ משתיים וחצי רומניות). אני כבר מזמן מריח כאן סטארט אפ נפלא, לאו דווקא לסבתות עיראקיות ומרוקאיות, אלא גם ליזם צבר נמרץ שיגייס אותן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |