בתשובה להאייל המתרגל, 17/07/11 9:50
הבעיה איננה רק החלב אלא חום יולי אוגוסט 575685
לגבינת טופו אין טעם של טופו אלא של הטעמים שמוסיפים לה (מדובר בממרח מתובל, חיקוי של גבינה לבנה למריחה). בכל אופן, זה מוצר שונה לגמרי מטופו מוצק שאמור לחקות בשר‏1.

ואכן, זה לא מזון עסיסי או מגרה במיוחד. הוא גם מעובד מאוד. אבל טוב מספיק לפעם-פעמיים בשבוע. אני משתמשת בו מגורר כדי לחקות גבנ"צ/ביצה קשה, או בקוביות, מוקפץ ברוטב, בתבשילים אסייתיים.

1 ליתר דיוק, עוף ולא בשר. טעמו יותר דומה לעוף כי הוא נייטרלי וסופג את הטעם שבו יושרה.
הבעיה איננה רק החלב אלא חום יולי אוגוסט 575687
ברקת בפעם הבאה שאת בהולנד (או בכל ארץ אחרת) חפשי את המוצר SHEESE, גבינה צהובה על בסיס סויה, מאד מוצלח בכל מיני טעמים, ויש סוג לפיצה שאפילו נמס ועושה "חוטים". לארץ הביאו בינתיים מותג אחר ולא כל כך מוצלח לטעמי. גם מאד יקר.
הבעיה איננה רק החלב אלא חום יולי אוגוסט 575695
לא יודעת, אני קצת נרתעת מאובר-מעובדים כאלה. מעדיפה להתנחם עם אבוקדו או משהו.
הבעיה איננה רק החלב אלא חום יולי אוגוסט 575697
את לא מעודכנת, פיסגת הקולינריה היום זה "בישול מולקולרי".
רק שתדעי לך :-)
למה יש טעם של עוף 584745
ניתוח סטיסטי של התופעה.
למה יש טעם של עוף 584782
מעולה.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים